SURPRISE !

Op fietsvakantie in Schoorl kwamen we nabij Groet langs een geparkeerde automobiel merk Citroen uit de 30er jaren.

Een kijkje kun je niet laten als citroenist. Terwijl we de koets bewonderen komen er een man en vrouw met hond terug van een boswandeling en we raken in gesprek. De grote platte zwarte pannekoekpet op zijn hoofd had hij opgezet omdat het NLalert waarschuwde voor UFO’s in de duingebieden.

Zijn verhaal dat in zijn loods de “gouden”koets gerestaureerd wordt en dat hij een “franse” garage had namen we met een korrel zout maar blijkt later toch waar te zijn.

Op uitnodiging gaan we laat in de middag bij Kees en Martine Bos op bezoek en hij laat zijn verzameling voitures zien. Je valt van de ene verbazing in de andere. Op een aanpalend terrein staan nog diverse voertuigen en een traction “dans son jus”. Als lid van diverse autoclubs o.a. Tan en Patan kent hij diverse mensen w.o. Govert en Nel.

Kees bood voor de Afdeling Tanrdam de mogelijkheid voor een bezoek aan zijn collectie bijvoorbeeld tijdens een rit of kampeerweekend .

Een goede uitvalsbasis voor zo’n weekend, op 5 min met de auto en 10 min met de fiets naar Kees en Martine, kan zijn http://www.dekolibrie.eu/, met o.a. verhuur van huisjes, een villa en kampeerplaatsen voor tent en caravan.

Een rit vanuit het Rotterdamse naar Noord-Holland duurt 1 ½ a 2 uur met de Traction, zei Kees, dus voor Tanrdam goed te doen.

Niet alle foto’s en voertuigen zijn bijgevoegd omdat er nog iets te raden moet blijven niewoar ?

Dat de ufo’s en tractions niet uit de duim gezogen waren werd later nog eens waarheid toen in de avond de roze maan zichtbaar werd.

Kijk daar biedt zich, naast een bbq weekend bij Koos en Mientje in Oudenbosch, nog een mogelijkheid voor een rit en uitstapje aan voor de Afdeling !

Traxamicalement,

Ron en Sonja.

 

 

Agenda

November 2017
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Tractionweer?

Wie is online

We hebben 73 gasten en geen leden online