🇲🇫We worden rond 11 uur ontvangen door Henk en Irene Kleinendorst aan de  Raadhuisstraat 43 4944 VG Raamsdonk. Tel: 0655 3825 82Zo rond 12.15 uur is het tijd om de voiture te starten voor de rit in Brabant en België. Rond 14 uur doen we vliegveld Seppe aan, Pastoor van Breugelstraaat 13, Bosschenhoofd. Aldaar is er gelegenheid voor lunch op eigen kosten. Parkeren bij het restaurant en luchthaven of bij nabijgelegen voetbalveld.Om 15 uur is het tijd om verder te rijden naar Oudenbosch.  Daar kunnen we de basiliek  (een kleinere kopie van de Sint Pieter in Rome, gebouwd door Cuypers in neo-classicistiche stijl) met gids bezoeken.  De basiliek staat aan de Markt. Parkeren rond de Basiliek of op het kerkplein.Na bezoek aan de basiliek, rijden we door naar  Koos en Mientje van Turenhout, Moerdijksestraat 1, 4731 TH Oudenbosch, alwaar wellicht de kolen al gloeien.Mocht je de basiliek niet willen bezoeken, dan kan je meteen doorrijden naar Koos.(tel. 06513 10727)

Graag voor 9 juli as. laten weten of je er deze dag bij bent met opgave aantal personen. Via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of whatsapp 06481 68596
Laat dan ook weten of je de basiliek wil bezoeken (aantal personen) dit in verband met het afspreken met een gids.De kosten voor deze dag bedragen 17,50 euro per persoon. Graag contant (en liefst gepast) bij de bbq te voldoen bij de penningmeester Ad Besems.

Tot zondag 14 juli !

 

Met vriendelijke traction-groet,

namens het afdelingsbestuur

Ad Besems