Indruk van de dag door Yvonne Schuring.

Vooraf kregen we te horen dat we vanaf 10 uur bij familie van Nimwegen welkom waren. Gelukkig wonen ze ruim want er was een grote opkomst zelfs een paar die we niet eerder bij een rit hadden gezien (altijd leuk en zeker blijven komen) er waren een 12-tal die deelnamen waarvan een zonder Traction helaas, die schijnen soms ook dienst te weigeren.

Na een prima “warme” ontvangst en een plak cake zijn we later dan het schema in onze bolide gestapt zo luidt de routebeschrijving (dacht toch dat we lid waren van een Traction club). We werden door de landelijke omgeving van de Hoeksche Waard geleid en onderweg moesten een 12-tal vragen beantwoord worden. Dat viel niet mee daar de meneer van de organisatie dacht grappig te zijn in het formuleren van zijn vragen, zoals hoeveel bomen staan er op de weg.

Onderweg moesten we ook een keer de 4e afslag nemen op de rotonde, leuk gedaan en bedankt Hans: dit maakt het origineel. We hebben erg goed weer gehad en zover ik weet geen technische problemen, zijn we tussen de middag neergestreken in Belleveu in Willemstad. Daar werd een prima lunch geserveerd. Helaas kon niet iedereen er ongedwongen van genieten, daar de auto’s in het centrum stonden waar eigenlijk niet geparkeerd mocht worden. Gelukkig zonder gele briefjes van meneer agent de route kunnen vervolgen. De tweede helft van de rit is het helaas niet droog gebleven. De eindbestemming van deze dag was het woonadres van een van de afdelingsleden, familie de Boer. Dit is in Wouwse Plantage, daar konden we wat drinken en een hartig hapje nemen. En ja, ook daar werd gekeken naar de antwoorden en mede door de vraagstelling is er niemand in geslaagd meer dan 9 vragen goed te hebben. Er werden leuke prijzen uitgereikt. Voor de belangstellende kon de dag worden afgesloten door een bezichtiging aan al het moois wat er in de garage staat bij de familie de Boer.

We kunnen terug kijken op een leuke rit en ik wil nogmaals dank zeggen aan familie van Nimwegen, familie de Boer en Hans en Suzanne


Yvonne Schuring