TAN Jaarfeest / ALV zondag 13 september

Nog een keer Jammer, maar helaas! Het wordt weer anders!!

In de Traxion van april presenteerden we het alternatief voor bezoek aan de Maeslantkering in de Nieuwe Waterweg, de spectaculaire beweegbare stormvloedafsluiting.

Helaas kan dit onderdeel van het Jaarfeest ook geen doorgang vinden. Het is nu het coronavirus dat roet in het eten gooit. Vanwege de beperkingen die zijn opgelegd aan bijeenkomsten heeft het Dagelijks Bestuur besloten om de Algemene Ledenvergadering 2020 (ALV) te verplaatsen naar 13 september 2020. En dat in combinatie met het Jaarfeest. We hopen natuurlijk dat de coronamaatregelen tegen die tijd zodanig zijn verruimd dat dit doorgang kan vinden.

Op dit moment ziet het er naar dat we rond 11 uur verzamelen we bij van der Valk in Ridderkerk. Daar wacht ons koffie met gebak. En ontmoeting met vele vrienden!

De agenda en stukken zijn gepubliceerd in het aprilnummer van de Traxion.

Na afloop van de ALV is er een lunch voorzien Na de lunch vertrekken we naar

Rotterdam, Katendrecht (u weet wel, van het verloren hart…). Daar wacht, langszij van de ss. Rotterdam, de voor ons gereserveerde Spido rondvaartboot. Als we daar rond 14.30 uur arriveren, is er voldoende gelegenheid om op kosten van het Jaarfeest de voiture te parkeren en in te schepen. De boot steekt om 15.00 uur van wal voor een tocht door de Rotterdamse havens.

Aan boord wordt gezorgd voor een drankje, een hapje en een vrolijke zeemansnoot. Naar verwachting zijn we dan zo rond half zes weer terug.

Voor wie dat wil is er na afloop van de vaartocht gelegenheid om wat te drinken en eventueel te dineren aan boord van de ss. Rotterdam. Een mooie kans om ‘de Rotterdam’ nog eens van dichtbij te bekijken. Het diner wordt niet als onderdeel van het Jaarfeest georganiseerd. Maar de kok van de Rotterdam wil wel een idee krijgen van de voorraad proviand die hij voor zijn kombuis moet inslaan. Daarom wordt u verzocht op het inschrijfformulier op de website aan te geven of u overweegt te gaan dineren op de ss. Rotterdam. Aanmelding geeft geen verplichtingen!

Met het verschijnen van dit nummer van de Traxion, is het inschrijfformulier actief op de website TAN. De laatste dag dat u kunt inschrijven is 12 augustus 2020. Er is geen eigen bijdrage voor deelname aan de ALV of het Jaarfeest. Controleer na het inschrijven en verzenden van het formulier wel even of u een bevestigingsemail hebt ontvangen. Geen bevestiging, dan mist u de boot.

Kijkt u ook eens op de website Tanrdam.nl !

Beeldmateriaal is welwillend verstrekt door de SS Rotterdam/Westcord en de Koninklijke Spido.

Met vriendelijke groeten,

Organisatiecomité TAN Jaarfeest 2020,