Afdelingsnieuws Tan Rotterdam exemplaar Traxion 1 juni 2020.

De afdelingsactiviteiten bestaan momenteel (april/mei) enkel uit het incidenteel tel./per email vergaderen door het Afdelingsbestuur, oftewel stationair tot weer vol gas gegeven kan worden.

De raderen draaien laag toeren en de mondkapjes liggen binnen handbereik.

In de hoop en verwachting dat in de 2e helft dit jaar na 1 september weer afdelingsactiviteiten mogelijk zijn is een opzetje gemaakt voor het Programma 2e helft 2020 Tanrdam om later definitief te maken. De wens is de vader van de gedachte.. Verder wilde het HB de ALV combineren met het in 2019 al geplande Jaarfeest, zondag 13 sept. 2020, zover de beperkingen dat dan toelieten en of het organisatorisch mogelijk was. Het streven was die combi ondanks de overheidsmaatregelen vanaf 27 maart te realiseren. Extra reserveringen nu van een vergaderzaal bij Hotel Van der Valk Ridderkerk zijn gedaan. Naderhand is besloten die evenementen pas in 2021 weer te organiseren. We zijn nu een jaar bezig geweest met allerlei modellen voor het Jaarfeest, opzetten en afzeggen, een turbulent jaar in het afdelingsbestuur. Alles bij elkaar oefeningen op- en aftuigen der slingers waar veel manuren vergaderen en organiseren aan zijn besteed. De hoop en verwachting is dat iedereen gezond blijft zodat in 2021 weer Tan- e.a. evenementen op de landelijke agenda staan en doorgang vinden. Kiona Jansen mailde over een toertocht met partner door de Crezeepolder in Ridderkerk. 2 foto’s daarvan hierbij. De zonnestraaltjes verlichten de 6 cilnder. We kunnen de zon wel in het water zien schijnen.

Hans Kuiper deed i.v.m. bevrijdingsdag bericht van Tractions in camouflagekleuren.

Onze nieuwe leden Henk en Irene mailden over hun belevenissen met de 1e ervaringen en ritten. Het Tractionvirus heeft duidelijk toegeslagen. Vrolijk rondrijden met de Traction over wegen met bijna geen verkeer en veel bekijks voor de oldtimer levert een nieuw woord op.

In navolging van het woord “vliegschaamte” heet dat volgens Henk en Irene “öldtimerschaamte”.

Saluut

Ron Fidder